Ratsastuskoulu

Ratsastuskoulun käytössä on kaksi maneesia ja kaksi kenttää. Tunnit pidetään omilla puolillaan, jolloin ryhmällä on käytössään oma kenttä tai maneesi. Ratsastuskoululla on noin 50 hevosta ja ponia. Ratsastustunti kestää 50 minuuttia. Tunnilla on enintään kahdeksan ratsastajaa.

Kokeilijoille ja kaikkein pienimmille ratsastajille tarjoamme minitunteja. Minitunneilla ratsastetaan 25 minuuttia valvotusti talutettuina. Minitunneille ei myydä kausikorttia, vaan tunnit varataan viikoittain erikseen päivystysaikana. Minitunti on oivallinen tapa tutustua ratsastukseen, myös aikuisille!

Alkeiskursseja järjestetään mahdollisuuksien mukaan.

Ratsastuskoulun vakiotunnit pidetään arkisin klo 16 - 21, lauantaisin klo 11 - 15.30 ja sunnuntaisin klo 12 - 17. Ratsastuskoulun puhelin, johon voit soittaa kyselyt, tuntivaraukset ja mahdolliset tuntien siirrot, päivystää arkisin klo 15 - 16.

Yksityistunnit varattavissa erikseen Ninalta tai Mialta. Myös istuntaharjoitukset liinassa. Varaukset puhelimitse päivystykseen!

Pakkasraja tunneilla -18°C. Jos olet epävarma pidetäänkö tunnit, soita ratsastuskoulun numeroon. Soittaessasi päivystysajan ulkopuolella puhelinvastaajan viesti kertoo pidetäänkö tunnit.

Opettajina toimivat Nina Winqvist, Mia Winqvist ja Enni Huotarinen.