Tallikuulumisia vk 40

28.09.2020

Syyskausi on lähtenyt mukavasti käyntiin, mutta vielä ehtii mukaan!
Vapaita paikkoja voi tiedustella puhelinpäivystyksestä ja irtotunnille pääsee kokeilemaan. Soita ja kysy lisää tai tule käymään!

Puhelinpäivystys maanantaista perjantaihin klo 15–16 puh 0401388600. Viikonloppuisin ja pyhinä ei ole päivystystä. Muina aikoina voit lähettää tekstiviestin numeroon 0401388600. Peruutukset voi tehdä tekstiviestillä, mutta rästikyselyt soittamalla puhelinpäivystykseen!

Syyslomat häämöttävät! Jos olet reissussa, peruthan tuntisi ajoissa! Muistathan, että rästit tulee hoitaa kahden kuukauden sisään tunnin alkuperäisestä ajankohdasta sekä saman kauden aikana. Varattuja rästejä ei voi siirtää.

Muistithan maksaa syykauden viimeisen erän? Keväällä paikkansa varanneiden laskujen viimeinen eräpäivä oli syyskuun puolessa välissä.

Syyskauden laskutus hoidetaan sähköpostitse. Laskun lähettäjä on Fivaldi, joten lasku saattaa joutua roskapostiin. Samalta laskulta löytyvät kaikki syksyn eräpäivät ja maksuerät, joten ethän hukkaa laskua. Eriä maksettaessa käytettävä aina ko. laskun viitenumeroa, muuten maksu ei kohdistu ja näkyy avoimena eli maksamattomana. Ensimmäinen erä, eli varausmaksu erääntyi toukokuussa ja toinen erä heinäkuun puolessa välissä. Lisätietoja laskutuksesta puhelinpäivystyksestä.

Talli on auki maanantaista torstaihin klo 15-21, perjantaisin klo 15-20, lauantaisin klo 10-16 ja sunnuntaisin klo 12-16.

Varusteiden pesutalkoot ja hoitajakokous pidetään lauantaina 3.10!
Varusteita pestään klo 11-16 ja hoitajakokous pidetään klo 15. Näin kaikki ehtivät varmasti mukaan sekä pesemään että taluttamaan ja kokoustamaan. Hoitajaksi pääsevät ratsastuskoulun omat oppilaat, jotka taluttavat aktiivisesti! Jos et ole vielä aktivoitunut, tee se nyt. Kokouksessa käydään läpi hoitajan tehtävät ja jaetaan hoitohevoset. Lisätietoja Ninalta ja Mialta.

Taluttajia ja avustajia tarvitaan:

maanantaisin klo 17
tiistaisin klo 18
keskiviikkoisin klo 18 ja 19
torstaisin klo 19
lauantaisin klo 12, 13 ja 14
ja sunnuntaisin klo 13 ja 14

Kysy lisää toimistosta ja ilmoittaudu!

Ratsastuskoulumme toiminta jatkuu toistaiseksi lähes normaalin tapaan koronaviiruksesta huolimatta:

  • Kausikortteja ei merkitä toimistossa. Kausikortin saa halutessaan omaa kirjanpitoaan varten, mutta ratsastuskoululla on omat seurantalistansa, joten korttia ei välttämättä tarvitse.
  • Irto-, yksityis-, liina- ja minitunnit maksetaan normaalisti käteisellä toimistoon.
  • Talutusmerkinnät ja tuntien maksut talutuksilla hoidetaan toimistossa.
  • Tallille saa tulla katsomaan ratsastustunteja ja hoitamaan hevosia normaalisti.
  • Pyydämme oppilaitamme huolehtimaan käsihygieniastaan ja perumaan tuntinsa, jos flunssan oireita ilmenee.

Minitunteja järjestetään lauantaisin klo 14.
HUOM! La 10.10 alkaen minitunnit jo klo 13!

Minitunnin kesto 25 min ja hinta 20 euroa. Jos ei halua tulla minitunnille, jossa useampi oppilas, voi varata yksityisen talutustunnin erikseen sovittuun aikaan. Yksityisen talutustunnin tai liinatunnin kesto 25min ja hinta 40 euroa. Varaukset liina- ja minitunneille puhelinpäivystyksestä. 
Minituntivaraukset viimeistään perjantaisin klo 16 mennessä! 

Syyskuun rataharjoitukset on ratsastettu. Lokakuulle tulossa rataharjoituksia sekä este- että kouluratsastuksessa. Pysy kuulolla, julkaisemme päivämäärät lähiaikoina, jolloin myös ilmoittautuminen alkaa.

Tallissamme on tällä hetkellä vapaita karsinoita. Jos tiedät, että ystäväsi etsii tallipaikkaa hevoselle, vinkkaathan eteenpäin. Lisätietoja soittamalla Ninalle puh 0405364931!

Kuvia tallin arjesta instagramissa ja facebookissa – seuraathan meitä jo? 

28.09.2020Tallikuulumisia vk 40
19.08.2020Vapaita tallipaikkoja
28.04.2020Syyskausi 2020