Tallikuulumisia vk 21

20.05.2019

Muistithan varmistaa paikkasi syyskaudelle? Otamme vastaan uusia oppilaita tyhjille paikoille! Tilaa on niin aikuisten kuin myös lasten ryhmissä aina jatkokursseista jo kokeneempiin ratsastajiin. Myös koulu- ja estevalmennuksen pienryhmissä on tilaa tällä hetkellä! Kysy lisää ja varaa paikkasi!

Olethan jo varannut paikkasi kesän tunneille, kursseille ja leireille? Ensimmäinen leiri on jo täysi, toiselle mahtuu vielä. Lisätty myös toinen estekurssi. Katso kurssipäivät ja leirit linkkien takaa ja varaa paikkasi 9.6 mennessä! 

Kesän kymppikortteja myydään toukokuussa! Lue lisää täältä.

Etsitkö uutta tallia? Tule kokeilemaan irtotunneille hintaan 45 euroa. Tuntien ulkopuolella voi myös tulla yksityis- tai pienryhmätunnille. Ratsastuksenopettajat Nina ja Mia pitävät yksityis-, pienryhmä- ja liinatunteja sopimuksen mukaan sekä arkisin että viikonloppuisin. Mahdollisuus tulla yksityistunnille kaverin tai kahden kanssa – vaikka harjoittelemaan hyppäämistä tai syventämään istuntaa! Liinatunnit sopivat myös aivan vasta-alkajille tai lajin kokeiluun. Kysy lisää puhelinpäivystyksestä tai paikan päältä!

 

Minitunnit torstaisin klo 17:30 ja lauantaisin klo 12! Minitunti on 25 min ohjattu talutusratsastus, jonne voi tulla kokeilemaan kaikenikäiset! Hinta 20 euroa maksetaan käteisellä tallin toimistoon ennen tunnin alkua. Minitunneilla voi käydä kerran tai vaikka viikoittain. Varaathan paikkasi puhelinpäivystyksestä!

 

Puhelinpäivystys arkisin maanantaista perjantaihin klo 15-16 puhelinnumerossa 0401388600 tai 098726838.

 

Tarkennuksia peruutuksiin ja rästeihin
Sairastapauksissa tunti perutaan päivystykseen klo 16 mennessä (viikonloppuisin klo 8), jotta siirto toiseen ajankohtaan on mahdollinen. 
Päivystyksen jälkeen tulleet peruutukset eivät oikeuta rästitunteihin. 
Rästitunnit varataan puhelinpäivystyksestä arkisin klo 15-16. 
Rästitunnit tulee ratsastaa 2kk:n kuluessa alkuperäisestä tunnista!
Rästitunteja ei voi siirtää toista kertaa, joten sitouduthan tekemiisi varauksiin.

 

Taluttajia tarvitaan:

-tiistaisin klo 18 alkeiskurssille

-keskiviikkoisin klo 19 jatkokurssille

-torstaisin klo 17:30 minitunnille

-lauantaisin klo 12 minitunnille

-sunnuntaisin klo 14 jatkokurssille

Talutuksia kerätään talutuskorttiin. Kun on taluttanut kuusi kokonaista tuntia, voi talutuksilla maksaa ylimääräisen ratsastustunnin, kilpailut tai vaikka rataharjoituksen. Talutuskortin saa toimistosta.

Viime viikonloppuna valmennusoppilaat kilpailivat ESRA:n kouluchampionaateissa aurinkoisessa säässä. Ratsastuskoulu sai näistä kisoista ensimmäisen mitalin, kun Aamu voitti ponimestaruudessa pronssia Serenalla. ONNEA AAMU! Ratsastuskoululla oli suuri edustus, kun kilpailemassa olivat myös Viivi R ja Nina S Oskulla, Ida Henzolla, Maya B Sandralla, Viivi S Tinkellä, Milla S Carloksella ja Aino Mollylla.

Seuraavan kerran valmennusoppilaat kilpailevat ESRA:n estechampionaateissa tulevana lauantaina Tuomarinkylässä! Edustamaan lähtevät Maya Sandralla, Viivi Tinkellä, Aamu Jakirilla, Ida Princessillä ja Aino Brendalla. Kaikki paikalle kannustamaan!

Perjantaina 14.6 järjestetään koulurataharjoitukset, jossa koulutuomari Marina "Mooney" Nordström arvioimassa. Koulurataharjoitukset järjestetään iltapäivällä/illalla. Harjoituksiin osallistuvat ratsastajat pääsevät taas kukin vuorollaan harjoittelemaan sihteerinä toimimista. Ilmoittautua voi jo nyt! Rataharjoituksen hinta 40 euroa tai 6 talutusta. Lisätietoja Ninalta!

Kuvia kilpailuista ja tallin elämästä instagramissa ja facebookissa – seuraathan meitä jo? Instagramissa (transhorsesky) ja facebookissa (Trans Horses ky).

23.05.2019Syksyn alkeiskurssi
20.05.2019Tallikuulumisia vk 21
06.05.2019Toukokuun kymppikorttikampanja
15.04.2019Syyskausi 2019
07.01.2019Kesän 2019 päiväleirit
07.01.2019Kesän 2019 intensiivikurssit ja tunnit
29.10.2018Kevätkausi 2019