Kilpailut

Ratsastuskoulu järjestää oppilailleen säännöllisesti harjoituskilpailuja niin koulu- kuin esteratsastuksessakin. Kilpailut ovat ensisijaisesti avoimia ratsastuskoulun oppilaille ja tallin omille ratsukoille.


Syksyllä 2020 järjestetään syyskuussa rataharjoituksia lauantai-iltapäivisin.

Tarkemmat aikataulut päivää ennen rataharjoitusta. Ilmoittautumiset viimeistään torstaina ennen harjoitusta.

12.9 kouluratsastus

19.9 esteratsastus

26.9 kouluratsastus (arvioijana koulutuomari Marina Nordström)

Harjoitukset ovat avoimia ratsastuskoulun oppilaille. Hinta 40€ (tai 6 talutusta), josta maksetaan 20€ (3talutusta) ilmoittautumismaksuna. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, jos ratsastaja peruu osallistumisensa. Ilmoittautumiset toimistoon.

Koulurataharjoituksissa ratsastajat verryttelevät itsenäisesti annettujen lähtöaikojen mukaan. Esterataharjoituksissa kaikki osallistujat rakentavat yhdessä radan ennen harjoitusten alkua. Verryttely yhdessä ryhmittäin ja tarvittaessa useampi ryhmä.

Lisätietoja toimistosta tai puhelinpäivystyksestä

Harjoituskilpailut järjestetään lauantaisin klo 15 alkaen ellei toisin mainita. Tarkemmat aikautaulut lähtölistojen muodossa julkaistaan kilpailuja edeltävänä perjantaina.


Kouluratsastuskilpailut 22.2

Hevoshullu Taitokisa (helppo)
Perusmerkki
Helppo C:1
Aikuisratsastusmerkin kouluohjelma
Helppo A:1


Esteratsastuskilpailut 14.3

Puomiluokka
40cm
60cm
70cm
80cm


Esteratsastuskilpailut 4.4

Puomiluokka
40cm
60cm
70cm
80cm


Kouluratsastuskilpailut 11.4

Hevoshullu Taitokisa (helppo)
Perusmerkki

Helppo C:1
Aikuisratsastusmerkin kouluohjelma
Helppo A:1

Esteratsastuskilpailuissa ohjattu radan kävely ennen kilpailuiden alkua klo 14:30. Verryttely alkaa klo 15 ja kilpailut klo 15:30. Radan kävely on pakollinen puomiluokan ja 40cm ratsastajille, mutta myös muiden luokkien kilpailijat saavat osallistua.

Säävaraus: jos pakkanen paukkuu yli -15c, perutaan kilpailut.


Ilmoittautumismaksu 20 euroa, jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. Lähtömaksu 20 euroa voidaan maksaa samalla, mutta viimeistään kilpailuja edeltävänä päivänä. Myös talutuksilla voi maksaa, jolloin veloitetaan 6 talutusta.

Ilmoittautumiset paikan päällä tiistaista 14.1.2020 klo 15.00 alkaen. Ilmoittautumismaksu maksettava ilmoittautumisen yhteydessä toimistoon! Ilmoittautua voi aina ko kilpailuita edeltävään keskiviikkoon asti.

Kysy lisää opettajaltasi ja tule rohkeasti mukaan!